Başkan Uç’tan Demirkol’a Kıbrıscık tepkisi

Başkan Uç’tan Demirkol’a Kıbrıscık tepkisi Başkan Uç’tan Demirkol’a Kıbrıscık tepkisi
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’u, 2 yıldır atıl bırakılan Kıbrıscık İlçe Sağlık Binası üzerinden topa tuttu. Başkan Uç, “Bolu’ya da mı böyle değer vereceksin” diye sordu.

31 Mart Yerel Seçimleri için il merkezinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, öte yandan ilçelerde yaşanan sorunları da kulak ardı etmiyor. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıscık ilçesini ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, burada Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile bir araya geldi. CHP Merkez İlçe Başkanı Uç ve Belediye Başkanı Tekemen yaptıkları görüşme sonrası 2 yıldır atıl kalan İlçe Sağlık Binasına giderek incelemelerde bulundu.

“BOLU’YA DA MI BÖYLE DEĞER VERECEKSİN?”

Başkan Çetin Uç burada yaptığı açıklamada AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a yüklendi.  Başkan Uç, Demirkol’un İl Sağlık Müdürü olduğu dönemde yapımına başlanan ancak atıl kalan yapıyla ilgili eleştirilerini sıraladı ve Kıbrıscık’a değer verilmesini istedi. 

Başkan Uç açıklamasında, “Köroğlu diyarı Köroğlu Mahallesinde atıl vaziyette kalan sağlık ocağının önündeyiz. 2 yıldır yapılamayan sağlık ocağı, Kıbrıscık için değeri olan bir hastane 2 yıldan beri atıl vaziyette nasıl kalabilir. Buradan geçmiş dönem Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’a da sesleniyorum. Kıbrıscık’a değer verdiğin kadar Bolu’ya da mı böyle değer vereceksin? Tüm devlet kurumlarına sesleniyorum; 2 yıl boyunca atıl vaziyette bırakılan sağlık ocağının sebebi nedir? Bunu Kıbrıscık halkına açıklamanız gerekiyor, Kıbrıscık halkına yapılan bu zulmün sebebi nedir? Açıklamalarını istiyorum. Kıbrıscık halkına değer verilmesini, emek verilmesini, Kıbrıscık’a önem verilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler